2014. július 14., hétfő

Beküldési feltételek-Történetek

Történet beküldési feltételek:

- Egy részben legalább 15 kép szerepeljen. Amint ez meg van kedved szerint annyi képet készítesz, amennyi jól esik, de 40-45 képnél javasolt új részt kezdeni.
- A történetet a floflokasims@freemail.hu e-mail címre lehet beküldeni. Amint minimum 8 rész megérkezik, történeted leközlésre kerül.
Kérjük, hogy e-mailben feltétlenül tájékoztass minket műved címéről, kategóriájáról! Amennyiben ez nem történik meg felkeresünk Téged, ezzel kapcsolatban. Ilyenkor esélyed van a "visszavonulásra".
- Korhatár besorolás:
   •12 éven aluliaknak nem ajánlott: haláleset (amennyiben nem gyilkolásról van szó), alkohol fogyasztás (mérsékelten).
   •16 éven aluliaknak nem ajánlott: gyilkosság, szexualitás, erőszak.
Kérünk benneteket, hogy a korhatár besorolást feltétlenül tüntessétek fel! Ezzel egyszerűbbé tehetitek mind a mi dolgunkat, mind a Ti dolgaitokat.

Ezenkívűl kérünk Titeket, hogy figyeljetek a helyesírásra, valamint arra, hogy a történetetek NE valóságshow-ra épüljenek; NE szerepeljen benne valós személy, csak is kizárólag az ő engedélyével; NE kerüljön bele mások számára sértő dolog; illetve a trágár szavakat, káromkodásokat ha lehetséges mellőzd!

Amennyiben NEM tartod be a szabályokat, történeted nem közöljük le! (Természetesen, ha csak egy-két gépelési, helyesírási hiba található meg benne igyekszünk azt kijavítani, és leközjük történeted!)



Floflokasims

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése